top of page

Wauw wat een jaar In2you!

Bijgewerkt op: 21 nov. 2022

Wauw wat een jaar! (oké het is ietsje langer dan een jaar) Maar ik heb er een goede reden voor dat ik te laat ben met bloggen.... Ik ben ontzettend druk geweest!

Het is goed om na een jaar terug te kijken op hoe het afgelopen jaar geweest is. Dat doe ik trouwens wel vaker dan 1 keer per jaar hoor. Maar goed, nu we ruim een jaar aan de gang zijn wil ik even wat van de daken schreeuwen! En hoe kan je dat beter doen dan met een blog!


Ik ben zo blij, ik had niet kunnen en durven hopen dat mijn eigen bedrijf nu al zo goed zou lopen. Ik had een doel voor ogen en ik kan jullie vertellen dat ik mijn doel dubbel haal momenteel. Was mijn doel dan te laag vraag je je misschien af? Dat zou kunnen. Er zijn nog niet zoveel paardencoach bedrijven die openheid van zaken geven en er zijn simpelweg ook helemaal geen anderen zoals ik, dus met wie zou ik me moeten vergelijken? En dus waar leg je de lat? Te hoog, te laag, of haalbaar? Ik hou zelf van haalbare doelen stellen en ben dan ook ontzettend blij en trots dat ik over mijn gestelde doel heen ga.


Terugkijkend op het afgelopen jaar heb ik een enorm mooie opbouw gezien in het aantal cliënten. Dat ik vanuit mijn oprechte inzet mensen heb mogen en kunnen helpen, natuurlijk samen met mijn geweldige IJslanders en onze super lieve, knuffelbare Shetlander!


Daarnaast ben ik het afgelopen jaar ontzettend op zoek geweest naar hoe ik het beste dicht bij mezelf kon blijven en mijn bedrijf zodanig kon opbouwen dat ik er volledig achter sta. Want wanneer je succesvol wilt zijn is les 1 dat je achter datgene staat wat je doet. De 1 wil graag rijk worden, de ander wil graag hulpverlenen aan hen die dat behoeven. (artikel 3 Politiewet)

Ik blijf bij mezelf, dus de tweede optie! Laat ik dat nu net 20 jaar bij de politie hebben mogen doen.


Er zijn het afgelopen jaar ook zulke mooie samenwerkingen ontstaan, waar ik super dankbaar voor ben. De gemeente Staphorst, Klaver4You, Afhangen, Power Of Life Academie en wie weet wie nog volgt?

Dat ik ondertussen eigenlijk ook een pad in sla die ik niet van mezelf had verwacht, maar hier ontzettend veel voldoening uit haal geeft mij een energyboost. Dat ik daarnaast nog zoveel meer creatieve, gave, mooie dingen in gedachten heb. Gedachten die plannen worden....
Naast mij staat een geweldige partner die mij door dik en dun steunt in alle keuzes die ik maak. Dankbaar ben ik dat ik deze kans mag krijgen en kan pakken dankzij hem. Maar ook omdat hij mij af weet te remmen wanneer ik dat nodig heb.


En ja, ik werk regelmatig op vreemde tijden, ben ook wel eens gespannen en vraag me af wanneer ik mijn werk moet afmaken. Een eigen bedrijf hebben is niet echt (of echt niet) voor mensen met een 9-17 mentaliteit, maar weet je, dat vind ik helemaal niet erg. Zolang ik er energie van krijg en dicht bij mezelf blijf, zit ik voorlopig op zaterdagavond laat nog lekker te schrijven, verslagen te typen en administratie te doen.


Wauw, wat een gaaf jaar!


Bedankt allemaal voor jullie steun en vertrouwen, blijf vooral mijn berichtjes delen als je ze ziet! Wie weet, wie je daarmee onbewust helpt!120 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Misbruik

#pesten

bottom of page