top of page

Mentale Kracht

Voor mijn vakantie hebben Kathelijne Lokker, van Power of Life Academie en ik een trainingsdag Mentale Kracht gegeven op mijn locatie in IJhorst. De training is opgezet door 2 hulpverleners (politie en ambulance) en is geschikt voor alle mensen die willen werken aan hun mentale kracht. Met onze ervaring in de hulpverlening weten wij namelijk als geen ander hoe hard je mentale kracht nodig hebt! Maar wat is dat dan eigenlijk, mentale kracht? Mentale kracht is de flexibiliteit van je psyche om met situaties om te gaan die je negatief kunnen beïnvloeden. Zoals trauma's. Ieder mens maakt trauma's mee gedurende het leven. Hoe je hiermee omgaat heeft te maken met je mentale flexibiliteit. Als je psychisch sterk bent kun je meer aan.

Het mooie is dat je aan je mentale kracht kunt werken. Door het met paardencoaching inzichtelijk maken van patronen en bewustwording en dit vervolgens direct te verwerken door middel van boxing therapie (en de rest van ons programma) werken we aan lichamelijke én mentale verandering. En dát is wat deze dag je brengt.


De training was zo'n groot succes dat wij hebben besloten deze training met regelmaat te gaan aanbieden. De training is geschikt voor iedereen, dus ook voor medewerkers van bedrijven, hulpverleners, zorgmedewerkers, mensen met trauma, burn-out, overspannenheid of verslaving.

Bij interesse, neem contact op!Op de foto enkele dames die de Mentale Kracht trainingsdag hebben gevolgd (staande op de foto)

De trainers Rosalie Ottens en Kathelijne Lokker (zittend rechtsonderin)


Programma:


09:00 uur ontvangst met koffie/thee

09:30 uur start groepspaardencoaching

10:00 uur start privé sessies paardencoaching

10:00 uur start uniek programma van de boxing therapeut

12:00 uur lunchpauze (luxe verse lunch geheel verzorgd)

13:00 uur vervolg privesessies paardencoaching

13:00 uur vervolg boxing therapie programma

14:00 uur groepspaardencoaching

14:30 uur evaluatie

15:00 uur afsluiting dag


De kosten voor deze geheel verzorgde dag (inclusief koffie, thee, water, luxe lunch) bedragen 175,00 euro per persoon.

Wij werken bewust met kleine groepen tegelijk.108 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Misbruik

#pesten

Comments


bottom of page